1

 

 

CALIBROS JAKTER PUMBA!

 

 

OG JAKT DET FIKK HAN

JEG STÅR OG SER EN STOR BLESBUCK PÅ CA 70 METER MEN DESVERRE FOR DÅRLIG LYS TIL OG SKYTE.PIERRE(GUIDEN) BLIR IVRIG OG PEKER FEBRILSK TIL HØYRE FOR BLESBUCKEN OG HVISKER WARTHOG!JEG DRAR FRAM ZEISS`N OG DER SER JEG DEN...WOOW KJEMPE PUMBA!

MENS JEG STUDERERN I ZEISS`N KOMMER PUMBA I HØYT TRAV RETNING OSS,JEG TAR EN AVGJØRELSE.UNDER 20 METER HAR JEG GOD MARGIN SELV MED LITT DÅRLIG LYS.

GRISEN ER STOR!! OG DEN KOMMER OG DET RETT MOT OSS 50 METER 30 METER BLEI BORTE I GRESSET HVOR ERN,DUKKER OPP IGJEN I SAMME HØYE HASTIGHET PÅ 15 METER, BLÆM SKUDDET GÅR AV ,GRISEN ER OPPE IGJEN PÅ ET MILLISEKUND HØRER SLUTTSTYKKET TIL GUIDEN JOBBER FEBRILSK OG KLIKK??? JEG SKYTER SKUDD 2 ANER IKKE OM JEG TRAFF.
3 SKUDDET GÅR AV PÅ 5 METER INN I HØYRE BOG,GRISEN PASSERER PÅ 1,5 METER SETTER ETT SKUDD I SIDEN PÅ`N TREFFER LANGT BAK HAN RULLER OVER OG GA OPP KAMPEN.

FØRSTE SKUDD HAR GÅTT GJENNOM TRYNE OG TVERS IGJENNOM UT PÅ ANDRE SIDEN(BLYKULER RULES)JEG PEKER PÅ RIFLA TIL GUIDEN HAN RISTER PÅ HODET....NO PATRONAS....

 

 

 

 

HER ER ET BILDE AV 454 FA`N
TIL CALIBROS