DET VAR TIDLIG OM MORRAN,PH OG JEG BESTEMTE OSS FOR OG PRØVE OG JAKTE WALK AND STALK I DAG.VI HADDE SMYGJAKTA I NESTEN 2 TIMER OG VI HADDE SETT
KUDU`S ,ZEBRA`S ,STENBUCK,DUIKER OG BLUE WILDEBEEST .PLUTSTELIG SIER PH`N..LEGG DEG NED! EN KJEMPE AV EN WILDEBEEST CA 100 METER FRAMME.VI LA OSS NED PÅ ALLE 4 OG BEGYNTE OG KRABBE,GRESSET VAR NESTEN 1 METER HØYT SÅ DET VAR EN ENKLERE FORM FOR KRABBING.
DA VI VAR CA 70 METER UNNA GNUEN BEGYNTE DEN OG SNØFTE NOE FRYKTELIG...SHIT VI VAR OPPDAGET.DER BLE VI LIGGENDE NESTEN 1 TIME ,GNUEN HADDE SIKKERT BARE FÅTT TEFTEN AV OSS FOR HAN STOD PÅ SAMME STEDET HELE TIDEN.GNUEN STOD LITT SKRÅTT BAK NOEN SMÅ BUSKER ,JEG BESTEMTE MEG FOR OG REISE MEG OPP.DRO 454 OPP AV HYLSTERET OG SIKTA...BLÆM FØRSTE SKUDD AV DYRET MARKERTE EN BRA TREFF,OG SATTE AV GÅRDE I FULLT TRAV.
BLÆM NESTE SKUDD AV TREFFER LANGT BAK,BLÆM ET SKUDD TIL TREFFER CA SAMME STED.GNUEN LØPER SÅ CA 400 METER FØR DEN FALLER OM OG ER FERDIG.

 

 

 

ETTER EN BEDRE LUNCH OG EN TIME PÅ ØYET BESTEMTE PH`N OG MEG ATT VI SKULLE UT OG JAKTE KUDU.VI SKULLE SMYGJAKTE FOR DET ER DET JEG LIKER BEST,VI HADDE HOLDT PÅ ET PAR TIMER OG SOLA VAR BEGYNT SIN NEDGANG.PLUTSELIG SIER HEIN!...KUDU..VI KASTER OSS NED OG FÅR ØYE PÅ EN LITEN FLOKK MED EN FLOTT KUDU BULL.MEN AVSTANDEN VAR LANG,HVERTFALL 120 METER .VI SATT DER DEM HADDE IKKE FÅTT TEFTEN AV OSS ENDA.SÅ PLUTSELIG GÅR KUDU HANNEN UT I MERE ÅPENT TERRENG MOT OSS ,JEG REISER MEG FORSIKTIG OPP DRAR FRAM 454`N OG BEGYNNER OG SIKTE ,LANGT SOM F... MEN HAR TRENT HELE SOMMER PÅ HOLD LANGT OVER 100 METER MED ÅPNE SIKTER SÅ JEG PRØVER...
BLÆM FØRSTE OG ENESTE SKUDD AV HEIN ROPER...DYRET MARKERTE ET KJEMPE TREFF.OG INN I BUSHEN FORSVANT KUDUEN.VI FANT KUDUEN 200 METER I FRA SKUDDSTEDET...PERFEKT!!.VI FANT UT ATT HOLDET VAR CA.115 METER.