trekker FA`n. Spenner hanen og sikter. Kuduen står 30 grader fra meg på ca 90 meter. Det klasker i Kuduen og den spretter til værs og forsvinner, etterfulgt av et voldsomt spettakkel, og på et par sekunder er det tomt for dyr!!.

Vi reiser oss som om vi var 100, stive i alle ledd. Jeg er helt tom, utladet. En og en halv time venting hadde i hvert fall en positive effekt på nervene, siktebildet var støtt, men det var tross alt knestående på 90 meter så jeg føler meg ikke helt sikker. Gerhard bare gliser og sier, "perfekt lung shot, he will walk 100 meter at the most".

Han forteller at den hadde de klassiske symptomene på et godt lungetreff. Dvs. forben som skrever mer og mer for hvert skritt.

Vi tusler etter den og finner store klaser av lungeblod før vi finner den 80 meter inne bushen. Jeg tror jeg skal la bildene tale for seg selv :)

Gerhard er synlig imponert over bly kulens effekt. Kulen entret inn bak høyre bog og kom ut rett foran venstre bog og den etterlatte seg blodspor en blind kunne følge!!

Calibros


 

 

 

Boro er bare glis fra øre til øre. "Raging Bullen" har bjeffet og en Blue Wildebeest må ned og spise støv. Første skuddet sitter der det skal men det må flere til for og få den til ro. det begynner og bli klart at det er nesten umulig og få gjennomskyting av de store dyra med mantel kulene i 300gr. ...Calibros